MARIAS UPPENBARELSE I MEDJUGORJE BÖRJADE 1981. TIDENS NÅR SITTSLUT. DE TVÅ HJÄRTANS SEGER SKALL SKE.

DET 40-NDE ÅRET I MEDJUGORJE – MIRJANA SÄGER 2021 ATT VÅR FRU VILL ATT DU SKA VETA DETTA: “VI NÄRMAR OSS TIDEN FÖR VÅR MODERS HJÄRTAS SEGER”

I ett vittnesbörd som kom nyligen i Medjugorje förklarar den visionära Mirjana Soldo detta:

‘Vi närmar oss tiden för vår Moders hjärta!’ Hans hjärtas triumf kommer genom prästerna, som är det grundläggande för detta, det är viktigt att be för dem alla! Jag kan inte berätta mer nu! ”Vad jag kan säga och du kan dra samma slutsats när du tar del på Vår Frus budskap, mellan gott och ont, mellan vad som skall komma att ske, för att du måste känna till vad vår Fru sade i Fatima om vad hon kommer att åstadkomma i Medjugorje.

Hon sa ”Mitt Obefläckade(Rena) hjärta kommer att segra”

https://mysticpost.com/2021/04/40th-year-will-be-the-year-2021-mirjana-says-our-lady-wants-you-to-know-this-we-are-approaching-the-time-of-the-triumph-of-the-heart-of-our-mother/

“Tiden har kommit då demonen får auktorisera att agera med all sin kraft och kraft. Den nuvarande timmen är Satans timme.”

Fader Livio Fanzaga har undersökt Our Lady’s meddelanden och han blev bekymrad över Our Lady’s frekventa uttryck som översattes med “Ingen tid” eller “Det finns ingen tid att förlora”, “Det finns inte mer tid”, “Tiden är slut”.

OMVÄNDER ER NU! Det blir för sent när tecknet från Gud kommer. I förväg kommer flera varningar att ges till världen för att få folk att skynda sig att konvertera si.

Jag behöver dina böner och din bot.

Mitt hjärta brinner av kärlek till dig. Det räcker för dig att konvertera.

Varför är Medjugorje så viktigt? Varför inte bara tro på godkända framträdanden som Fatima och Lourdes?

Varje gång Vår Fru har dykt upp genom historien har det varit att hjälpa att leda människan tillbaka till Gud från misstagen från den specifika perioden i historien.

 

Från detta ögonblick som vi lever nu  fram tills hennes triumf, finns det en bro och den bron är prästerna.

BED FÖR PRÄSTERNA

Och Vår Fru beslöt att vi måste be för prästerna så att denna bro kan bildas. Präster är bron och vi behöver våra präster så att vi alla kan korsa den bron som tar oss till Our Lady’s triumf. ”

Mirjana berättar i ett samtal november 2007

”När vi tar del  Our Lady’s meddelanden, när vi pratar om de privilegierade, kan vi tala om präster.

Vår Fru sa aldrig vad de skulle göra utan bara och alltid vad vi borde göra för dem. Hon sa att de inte behöver att ni  ska döma och kritisera dem. Men de behöver att du ber för dem och älskar dem.

Mina barn, om du förlorar respekten för präster, kommer du att förlora respekten för kyrkan och i slutändan utan också vår Kära Gud.

Återigen upprepar jag att Gud kommer att döma prästerna på samma sätt som de var som präster.

Nyligen, nästan varannan i månaden, har Our Lady betonat vikten av att be för präster.

Till exempel när hon välsignar oss och de saker som är för välsignelse, säger hon alltid: Jag ger dig min Moderliga välsignelse men den största välsignelsen du kan få på jorden är en välsignelse som kommer från din präst.

Det är min son själv som välsignar dig. Och hon säger glöm inte att be för dina herdar. Deras prästerliga händer välsignas av min Son. Till och med i det senaste budskaper uppmanade hon oss att be för våra präster

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., Kristendom, Kyrkan, Maria, Medjugoreje. Bokmärk permalänken.