ETT OSYNLIGT KRIG RASAR RUNT OMKRING OSS

Medjugorje Idag den 27 april 2021 (Ny video) Blir amerikaner besatta?
Vår fru varnar oss: ”Djävulen rusar runt oss och sätter fällor. Ett osynligt krig rasar runt omkring oss. ”

Till skillnad från någon tidigare tid verkar USA nästan hopplöst uppdelat på politiska och rasistiska linjer. Vårt land verkar rivas sönder och sprider ut ur kontrollen mot ett farligt okänt öde. President Trump föreslog till och med att inbördeskrig var möjligt. Ingen verkar kunna släcka den växande elden av ilska.

Med den växande klyftan är det viktigt att notera att Satan genom historien ofta har kallats “Diablos” eller “Delaren”.

”Djävulen är en som gör allt i sin makt för att skilja oss (dia-bolos på grekiska betyder” han som delar ”) från den vertikala länken som förenar sanna troende med Gud, och som ensam räddar dem från ensamhet och död.

I Medjugorje varnar Vår fru oss att ”Satan är arg”.
Visionären Mirjana, i sin bok, My Heart Will Triumph, talar om Satans eller “Djävulens” verkliga existens.

Hon skriver, ”Vår fru varnade också församlingen ständigt för att djävulen var arg och sade i ett av de veckovisa meddelandena,” dessa dagar vill Satan frustrera mina planer.

”På samma sätt sa hon en gång till mig att Jesus kämpar för var och en av oss, men djävulen försöker störa. ”

”Närhelst jag kommer till dig, kommer min Son med mig, men det gör också Satan,” informerade den välsignade modern dem en gång.
”Djävulen rusar runt oss och sätter fällor. Han försöker dela oss och förvirra oss så att vi avskyr oss själva och överlämnar oss åt honom. Ett osynligt krig rasar runt omkring oss, men Vår Fru är här för att hjälpa oss att vinna. ” Det finns de som, även i religionens namn, försöker avsluta det.

Mirjana talar i sin bok otvetydigt om Satans sanning:

“Även om jag sällan talar om djävulen kan jag säga er med säkerhet att han finns”, skriver visionären. ”Jag såg honom en gång. Allt jag ska säga är att det var den mest skrämmande upplevelsen i mitt liv, men kärleken drev bort honom.
I det ögonblicket fick jag veta att ingenting i denna värld kan jämföras med hans fulhet och hans hat mot Gud – men till skillnad från Guds kraft är hans kraft begränsad. ”

Det här inlägget postades i Krig, Kristendom, Kyrkan, Livet, Människan, Maria, Medjugoreje. Bokmärk permalänken.