MEDJUGORJE: KVINNAN SOM KOM KLÄDD I SOLENS KLÄDNAD

“Och ett stort tecken syntes på himlen, en kvinna klädd i solen … “, Uppenbarelseboken 12:1.

Bilderna visar ett par urklipp då solskivan förvandlas till en skinande kvinnogestalt.

Videon är tagen i Medjugorje den 24 mars 2018 av en grupp colombianer på en pilgrimsfärd. Den har spritts avMedjugorje Council of Ireland som sprider budskapen från Medjugorje.

Bakom döljer sig ett stor mysterium. Jesus, Gud son,  stiger från himlen ned till jorden och föds Jungfru Maria som ett barn. Han valde att innesluta sig själv i den saliga Jungfruns sköte. Likt en fånge. Han som skapat allt i himlen och på jorden underordnas henne och blir henne lydig i allt.

Han valde inte ge sig själv på ett direkt sätt till  mänskligheten. Han kom inte som en vuxen man och en furste över människorna utan kom som ett fattigt ömtåligt liten barn och var beroende  av sin Heliga Moders omsprg.

I trettio år verkar han som en människa. Det sista tre åren träder han fram som Messias.
Vi skulle följa honom. “Jag är vägen, sanningen och livet”.

Vägen börjar i Maria. Det gäller även oss. Vägen till Kristus går genom Maria. Vägen är en överlåtelse av oss själva. Vägen är inte att ära oss själva utan att överlåta våra goda gärningar till Vår moder Maria.

En person som upphöjer sig själv är en person som ser ner på Gud. Medan en person som ödmjukar sig själv upphöjer Gud. Den fullkomliga vägen ligger i att ära Gud genom att underordna oss under Maria liksom Jesus gjorde..

Denna andliga väg innebär att vi ger Jesus och Maria alla våra tankar, ord, handlingar, lidande och överlåter varje ögonblick i våra liv  utan undantag.

Högmodet är gömmer sig det mänskliga egot, då vi sätter oss själva i högsätet. Vi blir kvitt detta ägande som så omärkligt påverkar oss i de bästa handlingarna.

Genom Korset dör den gamla människans ego. Uppståndelsen är den nya människan i Kristus.

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., Människan, Människan och värdet, Maria, Medjugoreje, Mirakler. Bokmärk permalänken.