MEDJUGORJE DE TVÅ FÖRSTA HEMLIGHETERNA

https://youtu.be/76qAMB3qUpA

Medjugorje den 23 mars 2021 – Mirjana: “Förbered ER – världen kommer att skaka” Maria berättar för oss vad vår “plikt” är inför de första uppenbarelserna.

”De två första hemligheterna kommer att pågå ett tag. Var då beredd för att det kommer att bli synligt, det är nödvändigt världen skakas om lite.

Det kommer att få världen att stanna upp och tänka. Det räcker inte att bara be. Det är inte tillräckligtatt  enkelt och snabbt be några böner så att vi kan säga att man har bett och gjort sin plikt.

Vad hon vill av oss är att be från djupet av vår själ, det är dialog med Gud. Detta är hennes budskap. ”

BÖN TILL VÅR FRU I MEDJUGORJE

O min Moder, godhetens, kärlekens och barmhärtighetens Moder, jag älskar dig oändligt och jag erbjuder dig mig själv.

Rädda mig genom din godhet, din kärlek och din nåd. Jag vill vara din.

Jag älskar dig oändligt, och jag vill att du ska behålla mig.

Från djupet av mitt hjärta tack, godhetens Moder, ge mig din godhet.

Gör så för mig att jag förvärva paradiset genom detta.

Jag ber dig om din oändliga kärlek, att ge mig nåd, så att jag kan älska varje människa, precis som du älskade Jesus Kristus.

Jag ber att du ger mig nåd att vara barmhärtig mot dig.

Jag erbjuder mig själv helt och hållet och jag vill att du följer mina steg. För du är full av nåd.

Och jag önskar att jag aldrig glömmer det. Och om jag av en slump tappar min nåd, vänligen lämna tillbaka den till mig. AMEN

De två första hemligheterna

Bortsett från Vicka, som sa att hennes första hemlighet har att göra med själva kyrkan i Medjugorje.

Mirjana blev den enda av visionären som anspelade på vad som kommer att hända när hemligheterna i Medjugorjes uppenbarelser börjar hända

”Visst vill ingen uppleva katastrofer, ångest och otur. Jag tror inte alls att det här lockar människor. Varför ska folk gå och se sådant?

Det ena gäller ett tecken, ett annat gäller ett lidande eller en katastrof. Vem skulle till exempel åka till Italien för att se hur en damm kollapsar?

Mirjana och fader Petar Ljubicic

Den 26 oktober 1985 gav Mirjana den tydligaste intervjun om början till de 10 hemligheterna.

Dagen innan hade Jungfru Maria visat henne de synliga följderna av den första hemligheten.

Intervjun 1985 är ett mycket viktigt dokument, eftersom visionen var då fräsch och tydlig i Mirjanas minne.  Det var då fr. Petar Ljubicic, som intevjuade henne då han var vald till präst för att avslöja världens hemligheter.

Mirjana  berätta att den första hemligheten “kommer inte att vara en trevlig sak”. Det kommer att vara ”något folk kommer att höra om länge”.

”Den första hemligheten kommer att tala mycket av sig själv” och behöver därför inte många förklaringar för att förstå den.

Folket i Medjugorje ”kommer omedelbart att inse att det gäller i ett samband med hemligheterna”.

Det blir något, sa Mirjana till fr. Petar Ljubicic, “att alla, överallt, omedelbart kommer att höra talas om om det”.

Men det betyder inte att människor kommer att rusa till den plats där den första hemligheten just har skett.

Han förutspådde också:

Den första hemligheten kommer att få människor att tänka på Gud. Under uppenbarelsen den 25 oktober 1985 såg Mirjana den första hemligheten som om de vore en rad bilder som projiceras på varandra:

“Det här skakade mig mer än någonting annat. Detta berodde naturligtvis på att vi såg den första hemligheten.

Om människor såg den första hemligheten, som visades för mig igår, skulle alla säkert bli chockade nog att granska på sig själva och allt omkring dem på ett helt nytt sätt.

Det kommer att leda till en “samvetsupplysning”.

Nu vet jag saker som inte är särskilt trevliga.

Jag tror att om alla visste samma saker skulle var och en av dessa människor bli chockade och se vår värld i ett helt annat sken, säger Mirjana till P. Petar Ljubicic dagen efter hon sett visionen.

”Det kommer att pågå ett tag. Det kommer att vara synligt, det är nödvändigt att skaka om världen lite. Det kommer att få världen att stanna upp och tänka om. “

Medjugorje

Under en intervju 1985 berättade Fr. Petar Ljubicic och frågade också Mirjana om någon skulle säga att händelsen med den första hemligheten helt enkelt var ett naturligt fenomen.

Som svar talade Mirjana också om sin andra hemlighet: “Kanske kan vissa övertygade av de icke-troende uttrycka något liknande efter det första och andra tecknet”, svarade Mirjana.

Trots hennes beskrivningar kommer de två första hemligheterna inte att vara katastrofer i bokstavlig mening, hon avslöjade också:

”Det kommer inte att bli något så stort som det blir för det nästkommande. Dessa två första hemligheterna är inte så allvarliga och svåra.

Det jag vill säga är, ja, de är seriösa, men inte lika mycket som resten.

Det som följer är de hemligheter som verkligen är de obehagliga. Jag skulle bli glad om alla äntligen förstod det. Jag kan inte berätta mycket mer för dem, men när de väl börjar uppfyllas, då blir det för sent. “

Mirjana: Konvertera, be och fasta

1985 uppmanade Mirjana liksom idag att människor att förbereda sig inför början på hemligheterna.

Det permanenta tecknet är den tredje hemligheten kommer att finnas kvar på uppenbarelsenberget, Podbrdo, där det nu finns en staty av Madonnan.

Mirjana berättade för P. Petar Ljubicic: ”Den heliga Jungfrun sa till mig att det är nödvändigt att be mycket fram tills den första hemligheten avslöjas.

Men förutom detta är det nödvändigt att göra uppoffringar så mycket som möjligt, för att hjälpa andra så långt det är inom vår förmåga, och att fasta, särskilt nu före den första hemligheten.

Hon sa att vi är skyldiga att förbereda oss ”Hon frågar inte bara utan ber alla att konvertera, be, fasta.

För dem som inte tror har de ingen aning om vad som väntar dem och det är därför som hon som vår Moder, befinner sig i djup nöd för dem. ”

”Det räcker inte att bara be. Det är inte tillräckligt enkelt och snabbt att be några böner så att vi kan säga att man har bett och gjort sin plikt.

Vad hon vill av oss är att be från djupet av vår själ, det är dialog med Gud. Detta är hennes budskap. ” Enligt alla visionärer kommer de två första hemligheterna att följas av den enda som fick beskriva dem i detalj.

Källa: medjugorje italia

Medjugorje Today March 23, 2021 – Mirjana: “Prepare – the world will shake” Mary tells us what our “duty” is before the first revelations

Det här inlägget postades i Maffia, Människan, Maria. Bokmärk permalänken.