BE DENNA BÖN KRISTUS GER FÖR I VÅR TID

Be denna Guds bön från 13 febr 2016


“Jahve, min Gud, låt min bön komma inför Dig,

hör vårt rop om barmhärtighet och hjälp,

förlåt dem som inte har någon tro på Dig, min Gud,

och inte någon tillit till Din makt att rädda oss;

låt inte ljusen slockna i våra dagar,

låt inte jorden förgå i ett plötsligt eldsken;

men i Din Faderliga Omsorg,

förbarma Dig över oss, och förlåt oss;

tillåt inte den onde att utgjuta vårt blod som vatten;

förlåt oss vår skuld, vänd bort Din vrede,

se till vår svaghet;

håll tillbaka Dina olycksbringande änglar,

låt oss få en ny möjlighet att visa oss värdiga Din Godhet;

jag litar helt på Dig;

Jag litar helt på Dig; amen”

Hur glad kommer Jag inte att vara när Jag tar emot denna bön; denna bön kommer att beveka Mig! dotter, Jag skall välsigna alla som uppriktigt ber denna bön; må denna profetia åter bli uttalad; ”dagen och stunden tillhör Mig, er Gud,” detta är vad du skall säga till dem som frågar dig om dagen och tiden för Min Rättvisa! Kärleken älskar er

Det här inlägget postades i Bön, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.