JUNGFRU MARIA I MEDJUGORJE: DEN KOMMANDE FREDSTIDEN.

En dag kommer de 10 hemligheterna att tillhöra det förflutna. Vid den tiden kommer världen att vara väldigt annorlunda, till det bättre. Hemligheterna markerar slutet på en era och gryningen av en ny era.

Fråga till Mirjana:
Vad kommer att hända, enligt dig, efter avslöjandet av de tre första hemligheterna? Vad blir resultatet för Medjugorje?

”Som jag redan har sagt hjälper dessa uppenbarelser oss att förstå att varje ögonblick i vårt liv är viktigt.

Vi måste leva i total hängivenhet för Gud och välsigna honom med vår bön.

Detta innebär att alltid välja Gud. På detta sätt kommer vi att få livets vikt lättare. Jag tror att avslöjandet av hemligheter kommer att hjälpa oss alla att bli mer seriösa och mer medvetna om vårt ansvar.

Det kommer säkert att finnas exceptionella tecken, extraordinära och stora omvandlingar.

Alla omvändelser och alla de kroppsliga och andliga helande som har inträffat fram till idag är ett bevis på att himlen har öppnats på Medjugorje och Fredsdrottningen har kommit till oss.

Uppenbarelsen av hemligheter kommer att vara en stor tröst och en stor glädje för alla. Framför allt kommer de som trodde och försökte leva enligt Jesu Kristi evangelium att vara lyckliga.

Det är ett faktum att varje år kommer tusentals och tusentals pilgrimer till Medjugorje.

När avslöjandet av hemligheter börjar kommer säkert fler människor, förmodligen också de som hittills inte visat något intresse.

Denna nya era kommer att vara en tid av fred, och så kommer det att bli mycket mer allmänt förstått varför Jungfru Maria kallade sig Fredsdrottningen när hon först dök upp i Medjugorje.

I denna nya era kommer mänskligheten att leva i en nyfunnen harmoni med Gud. Jesus kommer att leva och regera i alla hjärtan.

Men i sitt nuvarande syndiga tillstånd är mänskligheten inte redo för detta.

Och så är det slutliga syftet med hela sekvensen av hemligheter att rensa, rena och ödmjuka mänskligheten, återföra mänskligheten till sina sinnen och återställa de sanna proportionerna till förhållandet mellan Gud och människan.

Hur som helst kommer Medjugorjes framtid att vara positiv.

Det kommer att bli ännu mer en andlig magnet. Jesus kommer att regera i alla hjärtan Jungfru Marias historiska uppdrag är att föra Jesus till världen.

Från Jesus tar hon emot allt och all sin styrka, och med denna styrka och kärlek som de delar leder hon alla som tillåter henne till Jesus.

Jesus är måttet såväl som medlen för allt hon gör. Därför kan inte jungfru Marias hjärta sägas ha segrat förrän varje mänskligt hjärta vilar i Jesu kärlek och frid.

Det är därför hennes uttalade mål med uppenbarelserna i Medjugorje inte är mindre än världens omvändelse.

Och varför hon specifikt har kopplat sin kommande triumf till Jesu närvaro i alla mänskliga hjärtan: Marias obefläckade hjärtas triumf kommer att leda till en fredstid.

Det kommer inte att ske genom politiker, utan från att mänskligheten har kommit till fred med Gud.

Den unikt lugna atmosfären i Medjugorje är ett öppet fönster in i den kommande eran. Denna fred, upplevd av miljoner pilgrimer, är tänkt att “hämtas”, internaliseras och “exporteras” hemåt genom personlig omvändelse, vittnesbörd och bön för dem som kommer till Medjugorje.

Det här inlägget postades i Existens, Jesus Kristus., Kärlek, Människan, Maria, Medjugoreje, Mirakler. Bokmärk permalänken.