IVANKA VISIONÄREN I MEDJUGORJE I HENNES SISTA MÖTE MED JUNGFRU MARIA

I den här videon delar vi Medjugorjes visionär Ivanka Ivanković-Elez som har mottagit den sista dagliga uppenbarelsen av Our Lady.

Ivanka föddes den 21 juni 1966 i byn Bijakovici, i församlingen Medjugorje. Hon var den första av de sex visionärerna som såg Madonnan.

Hon hade dagliga uppenbarelser av Our Lady i Medjugorje fram till den 7 maj 1985.

Den dagen, som anförtrott henne den tionde hemligheten, berättade Our Lady för henne att hon skulle ha en uppenbarelse en gång om året resten av sitt liv den 25 juni, årsdagen för den första uppenbarelsen.

Ivanka är gift, har tre barn och bor med sin familj i Medjugorje.

Denna bönavsikt som blev anförtrott henne är avsikten för familjer.

Efteråt gav Ivanka pappa Slavhko Barbareech ett papper på vilket hon hade skrivit: ”Så kom varje dag kom jungfrun och hälsade mig med” Lovad vare Jesus Kristus! ”

Och jag svarade henne att säga” Må Jesus och Maria alltid prisas ”. Jag hade aldrig sett den välsignade jungfru Maria lika vacker som den kvällen.

Det var som en eteriskt och vacker! Hon bar den vackraste klänningen jag någonsin sett i hela mitt liv. Denna klänning gnistrade med guld och silver. Hennes slöja och hennes krona detsamma. Det var två änglar med henne.

De var klädda som Madonnan. Hon var så vacker, liksom änglarna, att ord inte räcker för att beskriva henne. Du måste bara leva det. Jungfrun frågade mig vad jag ville. Jag bad henne visa mig min jordiska mor.

Jungfrun log och nickade. Plötsligt dök mamma upp; hon log. Jungfrun sa åt mig att gå upp och jag lydde henne. Mamma kramade mig; hon kysste mig och sa: “Min dotter, jag är så stolt över dig!” Hon kysste mig och försvann.

Då berättade den välsignade jungfru Maria för mig: “Min kära dotter, idag är vårt sista möte! Var inte ledsen, för jag kommer att besöka dig vid alla årsdagar utom nästa.

Min dotter, tro inte att du har gjort något misstag och att av den anledningen kommer jag aldrig mer. Du gjorde ingenting!

Du välkomnade mig av hela ditt hjärta och genomförde de planer som min Son och jag har haft. Var glad, för jag är din mamma som älskar dig av hela mitt hjärta. Ivanka, tack för att du svarade på uppmaningen från min Son och för att du har varit så uthållig som han förväntade sig. Dotter, säg till dina vänner att min Son och jag alltid kommer att vara med dem när de söker och åkallar oss. Det jag har berättat för dig under dessa år om

HEMLIGHETERN sprid den inte till någon, tills jag säger det.

Ivanka, den nåd som du och dina bröder har fått har inte tagits emot av någon på jorden förrän nu! ” Efter dessa ord frågade jag jungfrun om jag kunde kyssa henne.

Hon nickade bara och jag kysste henne. Jag bad henne om hennes välsignelse. Hon välsignade mig, log och sa till mig: “Gå i Guds frid!”

Hon gick sakta iväg och med henne de två änglarna också. Den välsignade jungfru Maria var så fredlig. Hon stannade hos mig i en timme.

I denna sista uppenbarelse frågade Vår Fru Ivanka om hon hade en önskan. Ivanka svarade att hon skulle vilja träffa sin mamma. Detta hade varit en önskan Vår Fru har uppfyllt för Ivanka vid fyra olika tillfällen under åren.

Det här inlägget postades i Kyrkan, Livet, Maria, Medjugoreje, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.