MIRJANA VISIONÄREN I MEDJUGORJE SISTA MÖTE MED JUNGFRU MARIA


I den här videon delar vi Medjugorje-visionären Mirjana Dragicevic Soldo om att ha tagit emot de sista dagliga uppenbarelserna av Vår Fru. Medjugorje blir den sista av Jungfru Maria.

Mirjana Dragicevic-Soldo hade dagliga uppenbarelser med Vår Fru av Medjugorje från 24 juni 1981 till 25 december 1982.

Angående hennes uppenbarelser sa Mirjana: Mitt sista vanliga möte med Vår Fru ägde rum på juldagen den 25 december, 1982.

Vid detta tillfället stannade Jungfrun hos mig i 45 minuter. I en månad hade Jungfrun förberett mig för detta möte.

Hon hade förklarat allt för mig moderligt. Hon berättade att hon hade åstadkommit det hon behövde av mig. H0n sa att jag var ganska medveten och att jag måste gå tillbaka till den normala vardagen, som alla mina jämnåriga.

Jag var tvungen att fortsätta leva utan hennes modersråd och utan de mycket användbara intervjuerna med henne.

Hon lovade mig att hon alltid kommer att vara med mig och att hon kommer att hjälpa mig i de svåraste stunderna i mitt liv. Så länge jag lever med Gud kommer hon att hjälpa mig.

Hon sa till mig att detta skulle bli vårt sista vanliga möte, men att hon skulle ge mig en present. Jag skulle träffa henne på min födelsedag till slutet av mitt liv.

Det här sista mötet med Jungfrun var svårt för mig. Det är komplicerat att i ord beskriva smärtan som jag kände i min själ med vetskapen om att jag inte skulle få fler av de dagliga uppenbarelserna.

Det är som när man har haft något underbart i sitt liv och sedan förlorar det. Jungfrun var medveten om min smärta och lidande och för att muntra upp mig bad hon med mig och bad mig att sjunga och prisa Gud tillsammans.

Jag reciterade bönen som jag alltid hade reciterat till henne när jag var ensam med henne, “Salve Regina” Jag tänker alltid på Vår Frus ord: “Mirjana, jag valde dig och jag sa till dig vad som var nödvändigt. Jag har också avslöjat många hemska saker för dig som du måste ta med dig.

Tänk på dessa tårar som jag också fällde. Du kommer alltid att behöva vara modig. Du förstod snabbt mina budskap och därför måste du nu också förstå att jag måste gå.

Var modig. Allt hon sa till mig efteråt berör mig personligen. Den första månaden var riktigt jobbig för mig, men Jungfrun berättade för mig.

Jag hamnade i ett tillstånd av djup depression. Jag undvek alla, jag stängde in mig i mitt rum där jag alltid fortsatte att vänta på Madonnan.

Jag grät och jag ropade på henne. Jag kände din hjälp och väntade på min födelsedag. Sedan andra augusti 1987 varje sekund i månaden hör jag Jungfruns röst i mig och ibland ser jag henne och ber tillsammans med henne för dem som inte tror.

Sedan den 2 mars 2020 har de månatliga besöken upphört för Mirjana. Hon fortsätter att ta emot den årliga uppenbarelsen på sin födelsedag den 18:e mars.

Det här inlägget postades i Medjugoreje, Medvetande, Mirakler. Bokmärk permalänken.