JUNGFRU MARIAS BUDSKAP 1996 TILL SIN PRÄST STEFANO GOBBI

Var inte rädd för den lilla flocken. Din himmelska moder har gett dig en gåva att samla från alla håll till hennes segerrika firande.

Den avgörande stridens timme är kommen.

Satan har redan nått toppen av sin makt och nu, också i kyrkan, kommer han att avsluta (sitt arbete), så mycket som Herren tillät honom för hennes mest smärtsamma rening. Klasserna, som du kommer att uppleva, är bland de viktigaste, eftersom alla händelser som jag profeterade om för dig, kommer att uppfyllas.

Var inte rädd lilla flock. Jesus har samlat dig in i den himmelska hagen genom sin gudomliga Kärlek. Han vägleder dig till fullkomlig uppfyllelse av Faderns vilja. Jesus vill bli firad bland er.

Tiden är inne där du kommer att fira Jesus fullständigt. Du är trösten i Hans övergivenhet; du är den djupa glädjen i Hans Gudomliga hjärta.

Var inte rädd lilla flock. Var mina små barn, som jag har samlat från alla håll i världen, i en stor kamp mellan Gud och Satan, mellan de goda och de onda krafterna.
Herren kommer att erövra er genom mig, sina små tjänare. Jag kommer vinna genom er mina små barn.

Det som har hänt i denna nation blir ett tecken för alla. På grund av hans trofasthet mot Jesus och din himmelska moder, kyrkan och påven, attackerade Satan henne, i ett försök att förgöra henne.

Med detta mål i åtanke, alla sataniska och frimuriska styrkor gick samman. Själv markerade jag dock timmen för deras nederlag.
Så blir det för hela mänskligheten. Därför bjuder jag in dig till tillit och hopp.
Var inte rädd lilla flock. Du anförtros ett uppdrag att uppnå mitt oskyldiga hjärtas triumf i världen. ”

(Don Stefan Gobby, 1996. , under min vistelse i Zagreb)
The Marian Movement of Priests (MMP) is a private association of Catholic clergy and lay associate members founded by Italian priest Fr. Stefano Gobbi in 1972.[1] According to the MMP, its members now include over 400 Catholic cardinals and bishops, more than 100,000 Catholic priests, and several million lay Catholics worldwide.[citation needed]

 

Det här inlägget postades i Kristendom, Kyrkan, Livet, Människan, Marx, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.