JUNGFRU MARIA BUDSKAP I GARABANDAL 1969

DEN VÄLSIGNADE MODERNS 2 HUVUDBUDSKAP I GARABANDAL
Jungfru Marias första budskap från Garabandal :18 oktober 1961– Vi måste göra många uppoffringar, göra mycket botgöring och besöka det heliga sakramentet ofta. Men först måste vi leva ett gott liv. Om vi inte gör det kommer en tuktan att drabba oss. Bägaren är redan fylld, och om vi inte ändrar oss kommer en mycket stor tuktan att drabba oss.
Andra budskapet: 18 juni 1965– “Eftersom mitt budskap av den 18 oktober inte har följts och inte har blivit känt i världen, meddelar jag er att detta är det sista. Innan dess fylldes bägaren på. Nu flödar den över. Många kardinaler, många biskopar och många präster är på väg mot fördärvet och tar med sig många själar. Eukaristin får allt mindre betydelse. Ni bör vända Guds vrede bort från er själva genom era ansträngningar. Om ni ber om hans förlåtelse med uppriktiga hjärtan kommer han att förlåta er. Jag, er mor, ber er genom ärkeängeln Sankt Mikaels förbön att ändra era liv. Ni får nu de sista varningarna. Jag älskar er väldigt mycket och vill inte att ni ska fördömas. Be till oss med uppriktighet så kommer vi att uppfylla era önskemål. Ni bör göra fler uppoffringar. Tänk på Jesu lidande.

 

Det här inlägget postades i Kristendom, Maria, Mirakler. Bokmärk permalänken.