BÖN FÖR DE OTROENDE. VI ÄR I SNAR TID FÖR KRISTI ÅTERKOMST

Evig Gud Skapare av allt, kom ihåg att Du ensam har skapat alla själar enligt Din bild och Likhet även de som har blivit otroende, ockultister och satanister och nu till Din vanära faller många av dem i helvetet.

Låt inte dessa själar gå förlorade eller genomlida den eviga elden, utan förbarma dig över dem, glöm deras avgudadyrkande och otrohet, och låt dem lära känna din gudomliga son som betalade det ultimata priset

När Jesus öppnade ögonen på den helige Thomas aposteln som tvivlade på uppståndelsen, ge trons ljus till dem som dör just nu och visa dem att det inte är för sent att vända sig till dig, även om de inte kan tala, nå djupt inom deras hjärtan och rör dem med sanningen av ditt ljus och kärlek för att bekänna och acceptera Jesus som deras herre och frälsare.

Vi ber dig också att förbarma dig över alla de stackars själar som gått bort tvivlade på din existens och lett andra vilse med falska doktriner, tro och profetier, håll dem inte kvar mycket längre på grund av deras oförmåga att se sanningen i ditt ljus och älska, men förlåt dem för deras andliga blindhet, rensa dem från deras jordiska band och befria dem idag för att prisa dig med St. Thomas och alla änglar och helgon. Amen

Det här inlägget postades i Framtid, Jesus Kristus., Kärlek, Kristendom, Kyrkan. Bokmärk permalänken.