FATIMAS TREDJE HEMLIGHET – VÅR TIDS HÄNDELSER

Jungfru Maria framträder i Fatima i ett mycket viktig skede för Kyrkan, samhället och mänskligheten. Ett världskrig pågår 1917. Hon kommer med en fredskallelse. Hon kommer inför tre små herdebarnen Lucia 9 år och hennes kusiner Francisco 7 år och Jacinta 6 år.

De visste inte till en början vem Hon var. Barnen var emellertid förberedda genom en ängel, Portugals skyddsängel, som hade kommit till dem vid tre tillfällen under 1916. De hade blivit ombedda att vara i bön.

Jungfru Maria kom att avslöja tre hemligheter. Den tredje inför Lucia

Det två första är

  • Den första delen är en vision av helvete, där många syndare hamnar. För att rädda dem vill Gud upprätta vördnade till mitt Obefläckade Hjärta. Om ni gör vad jag säger till er, kommer många själar att räddas och det ska bli fred.”
  • Denna hemlighet gäller Ryssland och invigningen av Ryssland till Marias obefläckade hjärta .Om inte detta skedde skulle en ond lära drabba Ryssland och världen som blev kommunismen. Ett nytt världskrig skulle komma som gav nazisimen.

TREDJE OCH SLUTLIGA PROFETIAN AV FATIMAS BUDSKAP – BLI MEDVETE MEDVETEN.
(Syster Lucia):

När världen kräver fred och säkerhet och ångrar allt ont den har gjort, har den plötsliga förstörelsen av det nya Armageddon kommit och de kommer att lida”.

Detta var profetior om jungfrun i Fatima när tre barn dök upp 1917 och hon sa att i dessa datum 2005 skulle slutet komma.
Lucia var bara 10 år gammal när uppenbarelserna ägde rum, som började den 13 maj 1917. Lucy och hennes två kusiner såg jungfru Maria i ett träd under en period av sex månader.

Den karmelitreligiösa Lucy av det obefläckade hjärtat, den sista överlevaren av de tre barnen som lovade att se jungfru Maria på den portugisiska platsen Fatima, dog vid 97 års ålder den 14 februari 2005. Han dör i Coimbra-klostret där han bott sedan 1948.

Detta meddelande lästes av påven Johannes Paulus II som bestämde sig för att inte avslöja denna hemlighet eftersom han kände att det skulle leda till panik och förtvivlan i världen.

Nu avslöjas ytterligare en del av detta meddelande.
INTE FÖR ATT ORSAKA PANIK MEN FÖR ATT MÄNNISKOR REDAN ÄR REDAN REDO ATT TRÄFFA DIG OCH KAN VARA MEDVETNA OM HUR

Syster Lucia släppte först meddelandet till påven Johannes Paul II, som efter att ha läst det darrade och bestämde sig för att inte offentliggöra det av rädsla för reaktionen.

Jungfrun vittnade till Lucia,
“Var inte rädd, älskling. Jag är himmelens moder som talar till dig och ber dig att göra detta meddelande offentligt för hela världen. På så sätt hittar du stark uthållighet.

Lyssna noga och var uppmärksam på vad jag säger: Män behöver lagas. Med ödmjuka böner måste du be om förlåtelse för de synder du har begått och kan begå. Du vill att jag ska ge dig ett tecken så att alla accepterar mina ord som jag säger till mänskligheten genom dig. Ni har sett solens under och alla, troende, icke-troende, bönder, medborgare, vise, journalister, lekmän, präster, alla har sett det.

Ett stort straff kommer att falla på hela mänskligheten, inte idag, inte imorgon, utan under andra halvan av 1700-talet. Jag hade redan avslöjat det för mina barn Melania och Massimino, i “La Salette”, och idag upprepar jag det för er eftersom mänskligheten har syndat och trampat på gåvan den ger. Ingenstans i världen är ordning och satan regerar de högsta graderna som avgör sakers golv,för att män är regisserade av djävulen, sår hat och hämnd överallt.

Människor tillverkar dödliga vapen som kan förstöra världen på några minuter.

Hälften av mänskligheten kan förstöras fruktansvärt.
Det kommer att bli konflikt mellan religiösa order.

Gud kommer att låta alla naturfenomen som rök, hagel, kyla, vatten, eld, översvämningar, jordbävningar, ruskväder, allvarliga katastrofer och extremt kalla vintrar som dessa tider att avsluta jorden lite i taget,
Det kommer att finnas sjukdomar utan botemedel, folk hånar helgonen och kyrkan.
Det kommer att ske okontrollerade dödande, folk kommer att döda varandra, många människor kommer att lida.

Vissa naturfenomen kommer att inträffa före 2005 och kommer att fortsätta sedan dess med större intensitet och förstörelse, klimatet förändras plötsligt, extrema väderförhållanden.

De kommer inte att överleva, brist på välgörenhet för varandra och inte älska varandra som min son Jesus älskade dem.
Många kommer att vilja vara bland de döda, för miljoner kommer att förlora sina liv på sekunder och lida för mycket, nya livsformer kommer och bidrar till förstörelsen för att få dem mer makt och sedan fortplanta sig nya och rasen.

Straffarna som väntar på oss på jorden är ofattbara, men de kommer säkert.

Gud hjälper världen, men de som inte bevittnar trohet och trohet mot Guds son, Jesus Kristus kommer att förstöras, eftersom många har vänt honom ryggen och Han kan inte göra oss något”
Fader Augustine, som är bosatt i Fatima, fick tillstånd av påven Paulus VI, att besöka sin syster Lucia.

Fader Augustine uttrycker att hon tog emot det väldigt vänligt, med tårar i ögonen sa han:

“Fader, jungfru Maria är väldigt ledsen över att ingen brydde sig om hennes profetia från 1917, folk bryr sig inte om denna profetia.
Så medan de goda måste gå en smal väg; de onda går en bred väg som leder dem rakt till förstörelse och de tror, fader, att straffet kommer mycket snart sedan 2006 och det kommer utan att stoppa makten ja.

Många själar kan vara förlorade, och många nationer och stater kommer att försvinna från jorden; världen kan vara förlorad för alltid.
Det är dags att alla förmedlar jungfru Marias budskap till sin familj, vänner och hela världen.

Vi närmar oss sista minuten, sista dagen och katastrofen kommer.

(OBS) VAD VÄNTAR DU PÅ?
Överallt talar om fred och säkerhet, men straff kommer och inget kan stoppa det.

KÄNSLOlÖSA KRIG KOMMER ATT RESULTERA KÄRNFÖRSTÖRELSE.
Detta krig kan förstöra allt, det kommer att bli katastrofalt.
Mörkret kommer sedan att falla över oss i 72 timmar (3 dagar) och den tredje part som överlever dessa 72 timmar av mörker och uppoffringar; kommer att börja leva i en NY ERA.
En mycket kall natt 10 minuter före midnatt kommer en STOR

JORDBÄVNING att skaka jorden i 8 timmar.
De goda, de som sprider profetian om jungfrun av Fatima,

VI BORDE INTE RÄDDA, men andra kommer att ta konsekvenserna av att ignorera denna varning, jordbävningen kommer att orsaka förstörelse av stora delar av jorden, vissa delar kommer att splittras och orsaka stora katastrofer
. . VAD SKA MAN GÖRA? ….
Mamma Lucy säger att jungfrun frågar:
.
“Lämna inte ditt hus och släpp inte in några främlingar, nya och okända människor kommer att se bra ut och säga att gå med dem, deras nya ras och livsstil, betala inte en chans! ”
Dessa nya “människor” kommer att dra nytta av den katastrof som kommer att inträffa i världen (jorden)….
.
Moder Lucia fortsätter enligt vad som avslöjas för henne:
.
Så att du kan förbereda dig och hålla dig vid liv, som mina barn som också tar denna varning på allvar, ger jag dig följande tecken:
.
Det kommer att bli extremt kall natt Det kommer blåsa hårda vindar. ….
Det kommer att bli ångest och snart börjar en jordbävning som kommer att skaka jorden kraftigt. ….
.
Hemma lås dörrar och fönster och prata inte med någon som inte är inne. ….
Titta inte ut, var inte nyfiken, för detta kommer att vara Herrens vrede. ….
.
Tänt välsignade ljus, i tre dagar kan inget annat ljus lysa. ….
.
Rörelsen kommer att vara så våldsam att den kommer att skifta jorden 23 grader och sedan återgå till sitt normalläge. ….
.
Då blir det ett totalt och totalt mörker som täcker hela jorden. Varje ond ande kommer att bli lös och göra stor skada för de själar som inte ville höra detta budskap och de som inte vill ångra sig. ….
.
Allt kommer att vara mörkt och ett stort mystiskt kors kommer att dyka upp i himlen, för att påminna oss om priset Guds son, Jesus Kristus, betalade för vår frälsning..
Moder Lucia fortsätter att nämna vad jungfrun har anförtrott henne:.
.
Jag ber följande:.
O Gud förlåt våra synder, rädda oss från helvetets eld och ta till himlen alla själar, särskilt de som behöver din barmhärtighet”..
.
De som tror på budskapet som Gud sänder och kommer med budskapet till andra, bör inte frukta något på Herrens stora dag. ….
.
De som förblir tysta kommer nu att vara ansvariga för detta stora antal själar som förlorat i okunskap. ….
.
När jorden inte skakar mer kommer de som fortfarande inte tror på vår herre att dö fruktansvärt. ….
Vinden kommer att föra med sig gas och vatten överallt. ….

Så kommer solen att gå upp. ….
Många skulle kunna leva efter denna katastrof. ….
när de väl börjat borde de inte titta ut av någon anledning, för Gud vill inte att någon av hans barn ska se när han straffar dessa syndare, hur de lider och han vill inte att de ska se smärtan de orsakar dessa dåliga människor….
.
Du måste förstå att Gud låter allt detta passera och du måste förstå att gud kommer att straffa alla som inte lyssnade på honom som säger denna text och det är därför så mycket panik orsakades eftersom gud kommer att släppa lös din okontrollerbara ilska H e hittar dem i alla de som skadar honom världen. ….
.
Kom ihåg att Guds ord inte är ett hot, men goda nyheter..
speciellt ;.

Kanske Gud låter det vara så här eftersom han vill rädda dem åt honom.
Om du läser detta, ge honom ett amen.

De säger att varje hjärtslag är Gud som säger att han älskar dig. Har du någonsin tänkt på hur många gånger han sagt det till dig idag?
Om du älskar Gud, skriv amen och dela i 4 grupper på Facebook. Om du skäms för Gud så se bara…. Kom ihåg att Gud sa att om du förnekar mig bland människor, kommer jag att förneka dig inför fadern..
Amen.

·

Det här inlägget postades i Fatimas 3:dje hemighet, Fred, Krig, Kristendom, Människan, Maria. Bokmärk permalänken.