UNIVERSUM ÄR ÄNDLIGT OCH ÄR 13,8 MILJARDER ÅR GAMMALT

Universums fjärran delar har fångats av det mest avancerade teleskop som har skapats. Den allra första bilden visar galaxer i universums barndom. En del av ljusen man ser har färdats i 13 miljarder år, säger den amerikanska rymdstyrelsen Nasas högste chef Bill Nelson

Vad fanns innan? Ingen tid, inget ljus eller rymd.

Big bang är den mest vedertagna kosmologiska teorin om universums tidiga utveckling. Teorin täcker tidsperioden sedan universum var mycket, mycket ungt och fram till idag. Universums utveckling tog sin början för cirka 13,8 miljarder år sedan, då rymden började expandera

Jämförs detta med Skapelseberättelsen finns det ingen motsättning. ”Varde Ljus” och så började allt i en skapelse som är begynnelsen och orsak till allt.

Ett levande medvetande av evigt ursprung. som är Skaparen!

Det här inlägget postades i Forskning, Gudsbevis, Jorden, kosmologi, Kristendom, Skapelsen, Utveckling. Bokmärk permalänken.