BÖN FÖR DEM I SKÄRSELDEN

Maria Simma föddes 1915 i Österrike och hon  blev gradvist invigd till Herren. Herren bad henne att det inte skulle ske i ett religiöst samfund, utan i en krävande välgörenhetstjänst till de fattigaste själarna i skärselden. Hennes gärning knyter ann till uppenbarelsen i Garabandal om kommande tid för människornas omvändelse i Guds frälsningsplan.

Maria Simma ber oss om bön  för själarna i skärselden.
En själ sa en dag till henne följande: “Om en mor ber varje dag för sin son som går vilse, kan sonen inte gå förlorad medan hon ber. Även om han dör mycket tidigare än så kommer han att räddas. ”
Själar säger också att själen finns i människan, från befruktningens stund.

Radbandet borde be mer. Radbandet har stor kraft.

“Roskransen är stridsvapnet för de andliga striderna under den senaste tiden.

“Maria Simma berättar att hon den 16 december 1964 tog två pappersark för att skriva två brev i vilka hon ville rekommendera radbandsbönen.

Hon berättar:
“Jag skrev först adressen på kuverten, när jag ser Satan stå till höger och titta på mig med hatisk blick, tog han de två arken och kastade bort dem, och lämnade märket efter en brinnande eld på dem.
Jag behåller dem fortfarande för att demonstrera radbandets kraft mot djävulen.

En annan dag satt jag, började be radbandet, när jag var tvungen att lämna rummet en stund och lämnade radbandet på stolen. När vi kom tillbaka låg radbandet på bordet, otroligt bunden, och jag kunde inte knyta upp det. När jag insåg att det hade varit Satan, sa jag till honom: Fixa det här annars tar jag tio själar ur skärselden just nu. Och framför mina ögon var knutarna lätt att lösa upp, och jag bad tyst radbandet. Satan vill inte att jag ska be radbandet för själar. ”

Och han fortsätter säga: “Några själar har bett med mig radbandet, som efter mässan är den mest effektiva bönen.
För de som ber för de heliga själarna, hon kommer att ha en särskild barmhärtighet också efter deras död.

——————————

Kommentar. 1940 vid 25 års ålder, sa Maria Simma att hon hittade det kall som Gud hade tilldelat henne: att hjälpa själar i skärselden. Enligt henne vill de “att hon hjälper dem att lindra och förkorta sina lidanden” för att “nå himmelssalighet snabbare”.

Det här inlägget postades i Bön, Förlåtelse, Garabandal, Jesus Kristus., Jorden, Kärlek, Skärseldem. Bokmärk permalänken.