JOHANNES PAULUS II VISAR SIG FÖR EN KLOSTERNUNNA.

Detta följande är ett vittnesbörd skrivet från en religiös syster vid namn Benedicta av Korset från ett obefintligt kloster (för att undvika förföljelse). Vittnesmålet skickades till och publicerades av en katolsk journalist från Spanien vid namn Arturo i hans kanal “Oración, Formación y Acción Católica”  eller “Bön, bildning och katolsk handling”

Original länk på spanska här nedan.

7 oktober 2021. 11:35, jag är min cell.

Jag var i min cell, klockan var 11:35, bad det heliga radbandet och bad till Gud, idag, att hon genom vår Frus förbön av rosenkransen, kan förbön för vår kyrka som är så splittrad, eftersom hon ser sig själv så skakad av stormiga stormar.

Tänkte på missionärerna och hur svårt det är för dem, i dessa tider, att propagera och försvara kristen tro och moral.

Jag tänkte på brister bland familjerna, förlusten av kristna värden.

Tänkte på prästerna och på förvirringen som finns i dem… i den heliga Eukaristien så drabbad av de många misshandeln, helgerån och kätteri, äntligen.

Så många måsten kom att tänka på, så jag bad Gud och den heligaste Jungfrun om alla dessa måsten.

Jag kände mycket nöd i mitt hjärta. Jag bad i den tredje dekaden av radbandet när Karol Wojtyla trädde fram inför mig, påve Johannes Paul II.

Jag blev förvånad över att se honom. Han stod och strålade av prakt. Han var ganska föryngrad, som under de tidiga åren av hans pontifickat.

Han var klädd helt i vitt som en påve och bar ovanpå en rödlila mantel som lyste extraordinärt.

På bröstet bar han ett mycket vackert krucifix av smaragder och guld. Han höll, i sin högra hand, ett radband av pärlor som lyste vackert.

Och i andra sidan bar han en vacker en mycket grön olivpalm. När han dök upp förblev jag tyst och observerade honom.

Jag utnyttjade, tog tag i penna och papper. Han bad radbandet medan han tittade på mig och gjorde en gest.

Jag förstod att han ville att jag skulle fortsätta be radbandet med honom och det gjorde jag. Han räknade pärlorna med sitt radband och sade i slutet:

“Låt oss be för kyrkans enhet, för familjer, för trons spridning och Eukaristens försvar”. [detta var syster Benedictas avsikter som nämns ovan]. Vi bad en Fader vår, en Ave Maria, och en Gloria Patri.

Radbandet vi bad på latin.

Vi avslutade med att be radbandet och direkt frågade jag honom:

Helige fader, får jag ställa några frågor till dig och skriva dem?

Han svarade “Ja, du kan och måste”. Syster Benedicta:

“Helige fader, varför har vi bett radbandet på latin? ”

Han sa: “För att det är kyrkans universella språk”.

Då sade jag: ‘Helige fader, jag är så glad att se dig på ett så ärofyllt sätt”.

Och han svarade: “Efter att ha passerat en kort period mellan renande eld, njuter jag nu av den vackra visionen av den heliga och odelade Treenigheten.

Jag sa då: “Helige fader. varför har du ett palmblad i handen? ”

Han svarade: “Att vara Kristi kyrkoherde inkluderar att likna Hans Herre i alla avseenden, även tills han nått martyrskap. ”

Jag sade till honom :“Helige fader, ursäkta min fråga, men vad var anledningen till att ha gått igenom skärselden om de nästan omedelbart kanoniserade din helighet?

Han svarade mig: “Dotter, kyrkan är helig eftersom hennes huvud är heligt, inte hennes medlemmar.

Framför allt är Kristi kyrkoherde på jorden “man” och som “man” felar han för att han är en syndare. Jag, i mitt tillstånd som Kristi kyrkoherde på jorden, begick olika fel; vissa skyldiga av omständigheterna. Här i evigheten är allt betalt. Och det döms till oss med stort allvar, flocken som anförtros vår omsorg och varje själ ställs vi till svars. ”

Syster Benedicta: “Helige fader, kan du berätta för mig vad din frälsning var skyldig? ”

Han sade till mig: ”Det berodde på övergivenheten jag gjorde av mig själv till Gud och vår Herres moder till vilken jag alltid bad om hjälp och riktning genom det heliga radbandet. Det var hon som i slutet av mitt jordiska liv försvarade mig från den ondes elakhet som tjatade om mig.

Hon räddade min själ från fördömelse”

Syster Benedicta: “Men helige fader, varför talar du om fördömelse om ditt pontifikat var bra?

Han sade till mig: ”Ingen känner till vågskålen i evigheten förutom de av oss som redan har kommit hit och de som vår Herre behagar att visa det för. Guds barmhärtighet, som är oändlig, räknas med på jorden, men i evigheten måste allt gå genom Guds rättvisa.

Och hon (Guds rättvisa) är oförsonlig”.

Syster Benedicta: “Helige fader, vad händer i kyrkan? Varför så mycket förvirring? ”

Han svarade mig: ”Kyrkan lever Kristi passion och som bruden måste imitera maken, tills deras fullbordande. Hon måste passera genom eld och renas tills hon blir helig och fri från rost.

Allt är i Guds plan och det är så det står skrivet att det ska ske. Mänskligheten har inte velat lyssna på Hennes Herres röst och nu har skördens tid kommit.

Skörden är mogen och skördarna är villiga att fullfölja sitt arbete. Den militanta kyrkan måste vara ett med den triumferande kyrkan, men innan dess måste hon genomgå reningen eftersom hon har avvikit från den sanna vägen som är Kristus och förföljer en ande som inte kommer från Gud.”

Syster Benedicta: “Helige fader, är Benedict XVI fortfarande påve? ”

Han svarade: ”Ja”. Syster

Benedicta: “Helige fader, vem är då påve Franciskus? ”

Han svarade: ”Mänskligheten har fritt valt sin egen reningens gissell och Gud har tillåtit det. Med det uppfyller de Skrifterna”.

Syster Benedicta: “Helige fader, får jag ställa en sista fråga till dig? ”

Han svarade mig: ”Ja”.

Syster Benedicta: “Helige fader, vad måste vi göra??

Han sade till mig: “Fortsätt be det heliga radbandet. Lyssna till Guds röst och uppfyll hans bud samt lagen han har lämnat dig.

Segern har beviljats men denna utrensning är nödvändig. Förlora inte tron”.

Syster Benedicta: “Han välsignade mig på detta sätt:

Jag välsignar dig dotter och välsignar hela kyrkan”.

Han gjorde ett korstecken, långt och mycket långsamt, och försvann. ”
https://intercessionprayers.com/2022/04/02/john-paul-ii-appears-to-cloistered-nun/?fbclid=IwAR2gG1aaDkhjKfjtJtAJx3xMS0Z0QW_AClnNcMo2XHO41y8IUJD3lH6WrBA

Det här inlägget postades i Familj, Franciskus, Jesus Kristus., Krispolitik, Kristendom, Kyrkan, Livet, Människan, Maria, Mirakler, Ny tid, Påven Franciskus, Profetior, Rosenkransen, Skärseldem. Bokmärk permalänken.