JUNGFRU MARIA VID KORSET – VITTNESMÅL FRÅN MEDJUGORJE

Idag den 15 september firar kyrkan Maria, Jesus mor och oss alla,…. Hon stod vid Korset  där hennes Son blev korsfäst för oss och vår befrielse .

Maria är född i mig,….

Jag älskar Maria, jag har alltid älskat henne, men de senaste åren föddes en unik kärlek för henne, så jag delar hur Maria föddes i mig, inom mig,…

Jag älskar henne för att vid ett tillfälle i mitt andliga liv kom denna kärlek, oväntad, underbar och vacker ut,… 2014 låg jag inlagd på sjukhuset i Parma, pga Retroperitoneal Fibros (kännetecknas av nybildning av retroperitoneal vävnad på grund av kronisk inflammation) och …
som nått sitt sista stadium och synnerligen aggressivt, tillsammans med läkarna som följde mig och professorn. Della Valle, bukkirurgen, fast vid hög risk, hade bestämt sig för att göra biopsin dagen innan operationen, (professorn. Della Valle förklarade för mig att det skulle vara sex till åtta timmar osv… ,)

Jag gick på mässa i den lilla men vackra kyrkan inne på sjukhuset, efter mässan sitter jag och fortsätter be, det blev en vacker tystnad, vi blev två kvar, satt framför en dam, hon fortsatte också be och, faktiskt jag mer än bad jag kunde inte stoppa tårarna, jag ville inte dö, men inte för att jag var rädd för döden, utan för att andra behövde mig,…

Damen som satt framför reste sig upp, log mot mig och gav mig ett mirakelmärke av jungfru Maria,…

I det ögonblicket föddes Maria inom mig, men jag visste det fortfarande inte, i övermorgon för min “tur” operationen gick fel, den varade ca en halvtimme, avbruten pga en blödning,…

hemma och en käraste vän till mig gav mig ett radband, så jag började blygt be till Maria, sakta litar jag mer och mer på henne, min kärlek till Jesus, var alltid intakt, men kärleken till Maria växte, jag har börjat kalla henne mamma, och Hon lät mig går till gränsen av omöjlighet,..

Så poppade denna Kärlek upp, för mig är Maria kärlek, hon finns i mitt hjärta och i mina tankar konstant, jag ser Maria överallt, som jag ser Jesus i varje person jag möter, jag levde med Jesus och för Jesus nu lever jag också med Maria och för Maria, Hon är den Obfläckade, jungfrun ren, hon är antagande, hon är drottning, hon är söthet, hon är skönhet, hon är mor,…

Hon visade sig för mig i all sin prakt och min själ började dansa och sjunga nya låtar och slutade aldrig,…

min glädje i att älska henne är lika med att älska Jesus, Fadern och kärlekens Ande,.. Den medaljen och den radbandet finns alltid med mig, på mig, för lampan måste placeras ovanför skäppan,…

Du kan inte älska Gud och inte älska Maria, du kan inte älska Jesus och inte älska modern, hur kan du inte älska kärlekens ande och inte älska kärlek!…

En stor Kärlekskram
Godmorgon

Det här inlägget postades i Framtid, Jesus Kristus., Kärlek, Kyrkan, Livet, Människan, Maria, Mirakler. Bokmärk permalänken.