6 av 14. Veronica torkar Jesu Ansikte

Veronica 

6. Veronica räcker Jesus svetteduken, som skall vara i tradition duken visade Jesus heliga Ansikte, den sanna Människan.

 

Jag tillät dem att kröna Mig med en törnekrona; Jag tillät dem att håna Mig och spotta på Mitt Heliga Ansikte. (3 mars, 1989) Jag kände då hur någon torkade Mitt ansikte, ångestfyllda kvinnor kom fram och tvättade Mitt svullna ansikte. (9 november, 1986) Vassula, ja, se på Mitt Ansikte. Att någon har sett Mig, ger Mig tröst, säg dem att det behövs så litet för att trösta Mig ? kom och lovprisa Mig, älska Mig. (Jesus den 7 juni, 1987)

Om ni bara visste hur Jag är redo att förlåta ditt släktes brott bara genom en vänlig blick på Mig, ett ögonblicks ånger, en tveksamhetens suck, ett uns av omprövning; ett leende mot Mitt Heliga Ansikte och Jag skall förlåta och glömma, Jag skall inte ens se på Mina Sår, Jag skall utplåna från Min syn alla era missgärningar och synder, om ni blott visade ett ögonblicks ånger och hela Himlen skulle fira den gesten, för ert leende och er vänliga blick skall tas emot som rökelse av Mig, och det ögonblicket av ånger skall ljuda som en ny sång för Mig;

Jesus i Sant Liv i Gud  den 29 augusti, 1989

—————————

Jesus. Du lönade Veronica genom att ge henne den sanna bilden av Dig själv. Låt oss aldrig försumma något tillfälle att göra gott. Gör oss lika Dig.

Föregående station

Nästa station

1 svar på 6 av 14. Veronica torkar Jesu Ansikte

 1. Hej!
  Det var ju lite bra läsning som ni hade.
  Vem kan säga att jag kan klara mig utan Jesus?
  Hälsningar,
  Carl-Gustav Ekman
  Ps.
  https://sites.google.com/site/carlgustavekman/page-7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.